Klank- en ontspanningsmassage

LOVE your BODY

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Met je aandacht helemaal in je lichaam aanwezig zijn, je over te geven aan de ontspanning?
Ik geef twee soorten massages: aanraking op je huid met geurende olie in een ontspanningsmassage en aanraking door intuïtieve klanken in een Klankmassage.
Je kunt bellen of mailen voor een afspraak. Contact >

Ontspanningsmassage
Met deze massage nodig ik je uit helemaal tot rust te komen in jezelf. Een vertraagde ademhaling helpt om je steeds dieper te laten zakken in je eigen lichaam. Ik masseer met geurende olie en volg het langzame ritme van jouw levensstroom. Word je gewaar van jezelf door een weldadig gevoel van aandacht en aanraking.

Je ligt op een (verwarmde) massagetafel in een rustgevende ruimte, met muziek zacht klinkend op de achtergrond.

Duur: 90 minuten inclusief een warm kopje thee na afloop
Prijs: € 50,-

Ervaring van Dederiek:
“Voor de massage voelde ik me leeg van binnen alsof er een klein waakvlammetje flakkerde. Niet wetende waar mijn energie vandaan te halen. Ik was net koortsvrij van een pittige griep. Na de massage voelde ik me gevuld en weer aanwezig in mijn lichaam. Wat een contrast! Carola masseert met veel toewijding, een aanrader!”

Klankmassage met helende stem
Er zijn veel vormen van massage, maar waar de handen niet bij kunnen komen, kan klank dat wel. Klank is trilling. Klanken resoneren in je lichaam en zetten aan tot beweging. Zoals een waterdruppel die in het water valt en rimpels in het oppervlak veroorzaakt, die alsmaar wijder worden. Zo werken klanken door als een echo, tot in je vingertoppen en je tenen, tot in de kleinste cellen van je lichaam. Door een intentie mee te geven aan de klank kan heling ontstaan. Zo kunnen spanningen, emoties en pijn in je lichaam zachter worden, simpel door het geven en ontvangen van aandacht en klanken.
Je ligt gekleed op een (verwarmde) massagetafel in een rustgevende ruimte. Ervaar de sensatie van een klankbad, hoe juist klanken je een wezenlijk gevoel van aanraking en ontspanning geven. De klanken laat ik intuïtief ontstaan, door mij af te stemmen op jou, je lichaam en hoe jij je voelt. Ik masseer jouw energieveld om jouw lichaam heen met mijn handen, mijn stem, klankschaal, sansula en mogelijk andere klankinstrumenten.

Duur: 60 minuten inclusief een warm kopje thee na afloop
Prijs: € 45,-

Ervaring van Jet:
“Dank je wel voor je verzorgende en liefdevolle ontvangst en klankmassage. Ik heb de klankmassage als heel fijn ervaren. Het klinken ging ook thuis nog door en als ik onder woorden breng wat mij heeft aangesproken is dat mijn OerKracht. Hierdoor voel ik me dicht bij mijzelf en het geeft me zelfvertrouwen.”

 

* In 2013 volgde ik de training voor Klankmassage met Helende Stem bij Angelique Koppelman, Joint Movement: praktijk voor massage- & klanktherapie. Meer info >

** In 2006 volgde ik de basiscursus Ontspanningsmassage met technieken van Rebalancing bij Hélѐne van Paassen, Mind Your Body: praktijk voor Rebalancing, lichaamswerk en coaching. Meer info >