Het BLIJE LICHAAM

De Ontembare Vrouw & Stemexpressie

Eéndaagse workshop i.s.m. Dederiek Daum

Je lichaam lijkt zo vanzelfsprekend, je leeft erin vaak zonder erbij stil te staan. Tot het moment dat ze je hindert omdat ze niet doet wat je gewend bent of zij je juist met een heel prettige ervaring beloont. Maar het lichaam is zoveel meer dan slechts een gereedschap dat jou dient. Je  lichaam is ook de woning van je ziel die zichtbaar wordt in de klank van je stem, de blik waarmee je de wereld inkijkt en de manier waarop je beweegt.
Als jij je werkelijk kunt verbinden met je lichaam zoals ze is met alles erop en eraan, dan kun je ook haar vreugde ontvangen. Omdat zij niet anders hoeft te zijn. Dat is ‘Het Blije Lichaam’.

In deze workshop speciaal voor vrouwen ligt het accent op waar ons lichaam ons vreugde geeft. Dat doen we door middel van storytelling, beweging, aanraking en stemwerk.
Jouw lichaam is als een schatkist vol verhalen. Zij is als de aarde die je draagt en waarin al je ideeën kunnen ontkiemen. Ze is als een bed om in uit te rusten. Metaforen zoals je ze terugvindt in de sprookjes en verhalen in het boek ‘De Ontembare Vrouw’ van Clarissa Pinkola Estés. Dederiek: “Ik wil vrouwen inspireren te gaan leven vanuit hun ware natuur. Daarmee werk ik met het voelende lichaam en de kracht van het verhaal.”
Stemexpressie is een manier van zingen waarin de beleving van jouw stem en je lichaam centraal staat. Je lichaam als een klankkast waarin je stem kan klinken en resoneren. Carola: “Ik wil mensen hun eigen stem helpen ontdekken omdat het hen dichter brengt bij wie ze wezenlijk zijn. Dat kan bevrijdend werken in het dagelijks leven.”

Datum + tijd
zaterdag 21 april 2018, van 10.00 tot 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

  • Locatie: Landgoed Midgaard, Stopsdijk 2, 7218 MG Almen (vlakbij Zutphen)
  • Prijs: € 90,- (vroegboekkorting: € 80,- als je aanmelding & betaling op woensdag 28 maart 2018 binnen is)
    Incl. koffie/thee/koek & soep voor de lunch, graag zelf brood meenemen
  • Aanmelden: bij Carola Daum, info@zingenvanuitjehart.nl / 06 3169 7372
  • Informatie: bij Dederiek Daum, 06 – 3062 3794 / www.dederiekdaum.nl
  • In de zaal dragen we geen schoenen. Als je wilt, neem dan warme sokken mee en draag comfortabele kleding

Je kunt ons ook volgen op:
facebook.com/zingenvanuitjehart.nl
facebook.com/luisterendehandendederiekdaum