Individuele stemsessies

“Met de fijne en professionele begeleiding van Carola heb ik voor het eerst mijn stem in alle klanken en kleuren ervaren… dat leidde mij direct dieper naar binnen, waardoor ik meer verbinding ervoer en lekker kon ontspannen.” (Aart) 


Heb jij een verlangen om te zingen maar durf je niet goed? Omdat anderen vinden dat je niet kunt zingen. Omdat je misschien bang bent dat er emoties loskomen met zingen. Omdat je een soort verkramping voelt in je keel of je kaken. Of kortademig bent. Of omdat je wel wilt zingen, maar gewoon niet weet hoe?
Wellicht is een individuele stemsessie voor jou een manier om kennis te maken met jouw stem. Jouw stem als gereedschap om contact te maken met persoonlijke thema’s die zich op dit moment in je leven aandienen.

‘Als je zingt, maak je contact met dat wat zich niet in woorden laat vangen.’ (Jan Kortie)

Uitgangspunt voor de individuele stemsessies is jouw verlangen. Een verlangen dat zich vertaalt in een emotie, een gevoel van onrust of bijvoorbeeld een spanning in je lichaam. Door met je aandacht ernaar toe te bewegen en er klank aan te geven, maak je contact met jezelf. En maak je contact met datgene wat je liever niet voelt, of datgene waar je moeilijk bij kunt komen. Niet door je best te doen maar door je verwachtingen los te laten ontstaat een lied, een eigen melodie in dat unieke moment.

We beginnen met het losschudden van je lichaam zodat er ruimte ontstaat voor jouw klank. Ik begeleid je op intuïtieve wijze ondersteund met mijn eigen stem als bedding, met lichaamswerk en/of met klankinstrumenten. Met als doel dat jouw energie beter gaat stromen zodat je je vrijer kunt bewegen in jouw eigen lichaam.

Mijn kernkwaliteiten: aandacht, speelsheid en passie voor klank en beweging. Cliënten ervaren mijn werkwijze als volgt: “Zorgvuldig, liefdevol, verbindend, respectvol, ondersteunend, toegewijd.”

Stemsessie:  1,5 uur met na afloop een warm kopje thee
Locatie: Casa Niraï, Van Halewijnlaan 2, 2274 TR Voorburg

Prijs: € 45,-
Bel of mail om een afspraak te maken. Contact >

Je kunt me ook volgen op: facebook.com/zingenvanuitjehart.nl