Jouw STEM laten KLINKEN

3 ochtenden voelen met je stem

In deze workshops gebruik ik 3 elementen: stem, lichaam en voelen. Met speelse stemoefeningen, lichaamswerk en soms met instrumenten zoals de sjamanendrum, Afrikaanse harp en shrutibox. Je gaat je stem verkennen: jouw eigen klank in ritmes, cirkelsongs, jabber en solo. Zomaar klinken zonder dat het mooi hoeft te zijn, omdat het je lijf ontspant en je hart lichter maakt. 
Je máákt geen klank, maar je laat de klank kómen. Door het resultaat los te laten, jezelf als het ware over te geven aan jouw klank. Zonder te sturen, door puur in de beleving aanwezig te zijn. Van moment tot moment. Deze manier van zingen voelt eerst wellicht onwennig, maar werkt heel bevrijdend. Omdat je jezelf mag zijn en jouw stem en klank zijn welkom.

Met StemKlinken word je bewust van de gevoelslagen in jou en wat behulpzaam is voor jouw welzijn. Het draagt bij jouw stem in het dagelijks leven krachtiger te laten horen. StemKlinken kan daardoor beweging brengen in je leven daar waar het stagneert. 

“Het is nieuw voor mij met mijn stem zo te klinken. Meestal houd ik mijn stem dichtbij me maar door de ruimte die jij gaf voelde het alsof mijn stem kon vliegen.” (Louise)

”Wat een beleving! Terug in het lijf door het maken van klanken. Gewoon de stem laten horen en voelen wat er te voelen valt. Een aanrader!” (Petra)

Kom, laat jouw stem klinken.

Data
Serie 1: vrijdagochtend 25 januari / 1 februari / 8 februari 2019
Serie 2: vrijdagochtend 22 maart / 29 maart / 5 april 2019

Tijd
van 10.00 tot 11.30 uur met na afloop thee en zoet (inloop vanaf 9.45 uur)

  • Locatie: Casa Niraï,
    Van Halewijnlaan 2, 2274 TR  Voorburg (2 uur gratis parkeren met blauwe kaart)
  • € 37,50 voor 3 lessen als je voor aanvang van serie 1 of serie 2 het bedrag voor één serie ineens betaalt of €15,00 per les
  • € 60,- voor 6 lessen als je voor aanvang van serie 1 het bedrag voor beide series ineens betaalt
  • Aanmelden: graag van te voren via info@zingenvanuitjehart.nl
    of bel 06 3169 7372
  • In de zaal dragen we geen schoenen. Als je wilt, neem dan warme sokken mee en draag comfortabele kleding

NB: Als je ook meedoet met de Stemmiddag: dieper voelen met je stem, dan krijg je op die workshop €5,00 korting. 

Je kunt me ook volgen op: facebook.com/zingenvanuitjehart